Flytteportalen - ny kanal, nye kunder

Skal man flytte må man vurdere nye og eksisterende avtaler til sin nye bolig. Vær på rett sted, på rett tidspunkt, med rett budskap - et samarbeid med Flytteportalen gir en unik mulighet til å treffe målgruppen flyttere.

  • Leadstjenesten
  • Skreddersy ditt leadsprogram
  • Kundestyrt adresseendring

Kom i kontakt med nye kunder - Leadstjenesten

Målgruppen flyttere må gjennomføre en rekke valg rundt nye tjenester til sin ny bolig. Vær på rett sted til rett tid med rett budskap, og sjansene for salg øker. Den gjennomsnittlige flytteren må skaffe seg en rekke nødvendige boligtjenester når han/hun flytter inn i ny bolig. Med noen enkle trinn kan du enkelt profilere din virksomhet og komme i kontakt med våre flyttere nasjonalt, regionalt eller lokalt.

Flytteren velger selv hvem man ønsker tilbud fra eller vil bli kontaktet av (samtykkebasert).

Skreddersy ditt eget leadsprogram

Det finnes gode muligheter for ytterligere å skreddersy leads- og tilbudsprogram (elektronisk og DM) for selskaper som ønsker det. Send en epost til oss, slik at en av våre rådgivere kan ta kontakt med deg for en gjennomgang av mulighetene.

Kundestyrt adresseendring

Gjør det enkelt for kundene dine å melde ny adresse til deg

Adresser er ferskvare - Flytteportalen jobber aktivt mot målgruppene flyttere med budskapet om at de bør oppdatere sine omgivelser med sin nye adresse så raskt som mulig. Dette gir mange gevinster i løpet av flytteprosessen.

Med Flytteportalens adresseendringstjeneste kan din virksomhet aktivt forebygge bl.a. kundeavgang i forbindelse med flytting, samt minimalisere ukurante kundedatabaser. Vår tjeneste gir også din virksomhet en påminnelsesfunksjon. Mange selskaper opplever at deres kunder i en tidlig flyttefase glemmer å sende dem en flyttemelding. Oppdateringen kommer først på et senere tidspunkt, men da kan mye av skaden ha skjedd. Vi hjelper dere med å bli med i første utsendelse.

Få den nye adresseen tilsendt elektronisk (tidsbesparende) og med markedets enkleste og raskeste adresseendringstjeneste per epost, XML eller andre ønskede meldings-/ filformater.

Vi skreddersyr Deres organisasjon sin flyttemelding basert på ønsket datafangst (informasjon utover ny og gammel adresse) for kartlegging av nye behov, mersalg, ytterligere kontaktinfo fra eksisterende kunder.

Send oss en epost, slik at en av våre rådgivere kan ta kontakt med deg for mer informasjon rundt tjenesten.

© 2022 Flytteportalen.no. All rights reserved