Norgeskart

Adresseendring for bedriften

Send flyttemelding til alle leverandører og kunder. Velg blant over 200 000 selskaper og organisasjoner eller last opp egne registre

  • Fyll ut flyttemelding

  • Velg mottakere

  • Send!

Start adresseendring for bedriften

Informasjon om Adresseendring for bedrift

Fyll ut kun én flyttemelding

Flytteportalen er Norges mest komplette adresseendringstjeneste. Når du melder adresseendring for bedrift gjennom tjenesten vår fyller du ut kun én flyttemelding som du sender til de du ønsker skal få beskjed. Det koster kr 15,- per flyttemelding man velger å sende ut.

Import av leverandører og kontakter

Bedriften deres har sikkert et register over leverandører og kunder. Dette kan dere enkelt laste opp i form av et regneark (Excel / csv) slik at vi kan finne den riktig adressen å sende de en flyttemelding. Vi gjør mesteparten av jobben for dere og når alt er klart kan dere gå over listen og sørge for at alle som skal ha en flyttemelding får det.

Velg blant alle selskaper i hele Norge og legg inn kunder manuelt

Dere trenger ikke benytte dere av importfunksjonen for å sende ut flyttemeldinger. Inne i tjenesten kan dere søke blant alle selskapene i hele Norge for å finne de dere ønsker å sende til. Søket går direkte mot Brønnøysundregisteret og det sendes flyttemeldinger til adressene som er registrert om selskapet der.

Legg også inn kunder manuelt ved å legge inn enten e-post eller postadresse. Dette bestemmer om det sendes ut en elektronisk flyttemelding eller en flyttemelding postkort.

© 2022 Flytteportalen.no. All rights reserved