Norgeskart

Send flyttemelding til alle kontakter

Velg blant over 200 000 selskaper og organisasjoner å sende flyttemelding til. Du får også et direkte utfylt skjema til Folkeregisteret
Tjenesten er gratis

  • Fyll ut flyttemelding

  • Velg mottakere

  • Send!

Send flyttemeldinger

Informasjon om Adressendring

Fyll ut kun én flyttemelding

Flytteportalen er Norges mest komplette adresseendringstjeneste. Når du melder adresseendring gjennom tjenesten vår fyller du ut kun én flyttemelding som du sender til de du ønsker skal få beskjed. Mer om adresseendring Spørsmål og svar om adresseendring

Send flyttemelding til selskaper og organisasjoner

Det er svært få selskaper som automatisk får din nye adresse når du melder flytting til Folkeregisteret. De fleste må få en flyttemelding direkte fra deg som flytter og det er det vi hjelper deg med gjennom vår adresseendringstjeneste. Når du melder i fra om din nye adresse til de som sender deg post vil du ikke gå glipp av regninger og fakturer, viktig informasjon, aviser, magasiner, og så videre.

Velg blant alle selskaper og organisasjoner i hele Norge

Når du velger hvem du vil sende flyttemelding til huker du bare disse av inne i adresseendringstjenesten. Du kan søke og velge blant alle selskaper og organisasjoner i hele Norge.

Send flyttemelding til familie og venner

Ved å legge inn enten e-postadresse eller postadresse kan du også sende flyttemelding til familie og venner.

Ordne alt du trenger til boligen

Du kan under gjennomføringen av adresseendringstjenesten takke ja til ulike tilbud som kan være nyttig for deg som nettopp har eller skal flytte til ny bolig.